Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,42 Ft
Euró
380,31 Ft
Font
443,06 Ft
Bitcoin
41,843 $

Meghalt egy férfi, miután felnyársalta egy bika Kelet-Spanyolországban

A történtek után a sebesültet kórházba szállították, sajnos azonban már nem tudtak segíteni rajta, életét vesztette.

Fotó: Unsplash / Illusztráció
Európa

Koós Alexandra

Szerkesztő

A helyi hatóságok közlése szerint meghalt egy férfi, miután felnyársalta egy bika Kelet-Spanyolországban. Kifejtették, az incidens szombaton a Valencia tartománybeli Pobla de Farnals városában történt, ahol egy bikafuttató versenyt tartottak.

Mint kiderült, a Cocinero névre keresztelt bika sebesítette meg a férfit, egészen pontosan oldalba szúrta. A történtek után a sebesültet kórházba szállították, sajnos azonban már nem tudtak segíteni rajta, életét vesztette.

Hozzátették, ez az állat egy másik férfit is megsebesített aznap, őt a lábán szúrta meg. A helyszíni ellátás után stabil állapotban szállították kórházba, egyéb információt azonban nem közöltek – írta meg a Reuters.

A hírügynökség megjegyezte, az AnimaNaturalis és a CAS International állatvédő szervezetek legfrissebb felmérése szerint a bikákat évente több mint 1820 spanyol településen engedik ki az utcára, miközben futók százai rohannak előttük.

Az ilyen események mai napig népszerűnek számítanak, ám sok aktivista veszélyesnek és kegyetlennek tartja őket. Az elmúlt években egyre hevesebb viták alakultak ki, be kellene-e tiltani ezeket a bikafuttatásokat, ám eddig nem sikerült dűlőre jutni ennek kapcsán.

Nem mindennapi, zárás utáni akciót hirdetett az Auchan

A zárás utáni vásárlási lehetőség a törzsvásárlók számára lett meghirdetve.