Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,167 $

Zajlik a hajtóvadászat Pakisztánban egy kegyetlen gyilkos csoport ellen

A gyilkosok rövid időn belül 11 emberrel végeztek Pakisztánban, de még mindig nem találják őket, és egyelőre egyik szervezet sem vállalta a felelősséget.

...svg content...Fotó: A Pakisztán délnyugati részén fekvő Beludzsisztán tartományban elkövetett fegyveres támadás áldozatainak holttestét szállítják egy kvettai kórházba 2024. április 13-án. Fegyveresek elrabolták és megölték egy busz nyolc utasát, korábban pedig ugyanezek az elkövetők két embert öltek meg egy autó utasai közül, amelyet megállásra kényszerítettek. A tartomány rendőrfőnöke közölte, hogy az elkövetők felkutatása folyamatban van. MTI/EPA/Dzsamal Tarakaj
Közel-Kelet

Hujber Dávid

Szerkesztő

Két különböző helyszínen csaptak le a fegyveresek Pakisztánban, melynek során 11 emberrel végeztek. Az első helyszínen 9 embert öltek meg, miután pénteken elrabolták őket egy buszról az autópályán. A támadók ezt követően egy másik autóban két embert öltek meg, akiket megállítottak.

A rendőrség jelenleg is keresi a támadókat, egyelőre egyik terrorszervezet sem vállalta a felelősséget. Az Al Jazeera azt írja, hogy a fegyveresek blokádot állítottak fel, majd megállították az érkező buszt, és átnézték az utasok személyigazolványait. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Végül kilenc embert vittek magukkal, onnan pedig a hegyekbe menekültek. A rendőrség később egy híd alatt talált rá a kilenc holttestre, körülbelül 5 kilométerre az autópályától, ahol kivégezték az ártatlan embereket. 10-12 fegyveresről tudni, akik részt vettek az akcióban, és ők lőtték le a két másik embert is a blokádnál, hatan pedig megsérültek.

70-en tartózkodtak a buszon, amire a támadók maszkban szálltak fel, és mindenkivel végeztek, akiket elvittek magukkal. Az egyik szemtanú az AFP hírügynökségnek azt mondta, a támadók szidalmazták az elrabolt utazókat, és azzal gyanúsították őket, hogy a pandzsábiak megölik a gyerekeiket. A pandzsábiak jelenleg a legnagyobb etnikai csoport Pakisztánban, és úgy tudni, többségében tőlük függ a katonaság, akik azon dolgoznak, hogy a beludzsisztáni fegyveres csoportot megsemmisítsék.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a választók arcába hazudott

Szentkirályi úgy érzi, Karácsony gyakorlatilag a választók arcába hazudott, és nem érdemel több esélyt Budapest élén.