Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,17 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,075 $

Hajmeresztő részletek a Pestszentlőrincnél történt balesetről

Egészen megdöbbentő események zajlottak vasárnap este a X. kerületben.

Fotó: Twenty20
Bűnügy

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, vasárnap késő este Pestszentlőrincen, a Ráday Gedeon utcai felüljáróról közúti baleset miatt egy autó a vasúti pályára zuhant, ahol egy tehervonat nekiütközött.

A Tények értesülései szerint a fővárosi rendőrök vasárnap este 21 óra környékén akartak igazoltatni egy autóst a X. kerületben, ám a sofőr a rendőri jelzés ellenére nem állt meg, sőt, nagy gázzal elhajtott a helyszínről. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A rendőrök azonban azonnal a sofőr nyomába eredtek, ám annyira sietős volt az ámokfutónak, hogy még a vasúti lámpa piros jelzése sem állította meg. Eközben a XVII. kerületi járőrök folytatták az autós üldözést, miután a sofőr XVIII. kerületben a Gyömrői út és Csévéző utca kereszteződésénél a piroson áthajtva majdnem egy kamionnal ütközött.

A sofőr végül a töltésről a vasúti sínekre hajtott, ahol a feje tetejére borulva állt meg, a rendőrök pedig rögvest kiemelték az autóból a férfit, alig két perc múlva pedig jött a tehervonat, mely maga alá gyűrte a sínen rostokoló autót.

A rendőrök végül igazoltatták a menekülő férfit, az intézkedés során pedig fény derült arra is, hogy a férfi miért menekült a rendőrök elől: nem volt jogosítványa, és még a vezetéstől is el volt tiltva. A 25 éves N. Norbertet végül a mentők rendőri kísérettel kórházba szállították.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.