Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,872 $

Győzike üzenete a rejtélyes Avocéklának: „Elkaplak, jobb, ha félsz”

Győzike totálisan mást gondol, mint ami a valóság, miután Gáspár Virág kissé megvezette őt annak a reményében, hogy hazamegy.

Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Győzike és családja talán a legnehezebb nyaralásukon vannak túl, nagyon hosszú napok voltak ezek számukra. Gáspár Evelin csak az utolsó pillanatokban csatlakozott, de talán már meg is bánta.

Többször elmondta, hogy elege van, haza akar menni. Állta a szavát, nem kért többet a balhékból, és lelépett. Még a békülőjégrémet sem akarta megenni, amit így Krisztián elkért tőle. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Nem voltak egyszerű napok ezek, majd robbant a bomba, amikor Bea és Győzike nagyon összekaptak. Ennek pedig az lett a vége, hogy Győző ideiglenesen Krisztiánhoz, Virág párjához költözött.

Farm VIP 2: nem semmi, Póth Diána totálisan kiakadt (videó)

Virág nem hagyta annyiban a dolgot, és felhívta az apját az édesanyja előtt, majd azt mondta, elment valamilyen Avocékla nevezetű férfival. A titokzatos nevet egy szakácskönyvből rakták össze, amit Győző komolyan vett.

Lapozó: 1 2

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.