Győzike egy nagyon komoly luxus Mercedesszel állított haza, teljesen lenyűgözte

Fotó: Instagram/Gáspár Győző
not image

Hujber Dávid

2021. április 5. - 13:01

A Mercedes egyik leglátványosabb luxusautójával állított haza Győzike, és szinte azonnal képek, videók készültek róla.

Aki kicsit is ismeri Győzikét, az tudhatja, hogy nem veti meg a luxust, és ez az autókra is igaz. Imádja a különböző luxusautókat, talán visszaemlékezni sem tudna arra, hogy hány ilyen modellt vezetett a hosszú évek alatt.

A Mercedes szintén a kedvenc típusai közé tartozhat, amiből már nem egy volt a családban, bár a rivális BMW-ből szintén láthattunk nem egy különleges modellt. Gáspár Evelinnek egy igen komoly Mercedese van, és valószínűleg később Gáspár Virág is csatlakozik hozzájuk.

Ezek az autók nemcsak egyik pontból a másikba visznek el bennünket, hanem közben olyan vezetési élményt adnak, ami valóban különleges. Aki ült már ehhez hasonló luxusautóban, pontosan tudhatja, hogy az milyen élményt képesek adni.

Győzike nem sokat ül ugyanabban az autóban, egy év alatt számos új gépet próbálhat ki, és most is egy igen komoly szerkezettel gurult haza. Nem is akármiről van szó, mivel a videóban az új Mercedes-Benz S-osztály szerepel.

Emily Ratajkowski dús dekoltázsa szinte az egész képet beteríti, a világ egyik legvonzóbb nője

Az S-osztály limuzin a korszerű luxust ötvözi az elegáns megjelenéssel, ami számtalan innovációt hordoz magában. Egy igazi német mestermű, mely minden pillanatában sugározza magából az erőt, az eleganciát és a tökéletes luxust.

Győzike videóit az autóról erre a linkre kattintva érhetitek el, de csak korlátozott ideig, szóval igyekezzetek!