Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,41 Ft
Euró
392,13 Ft
Font
457,86 Ft
Bitcoin
61,211 $

Gyilkossági kísérlet miatt emeltek vádat a férfi ellen, aki a tárgyalóteremben támadt rá egy bíróra

A meghökkentő eset az egész világot bejárta.

Fotó: Unsplash/Robert Linder
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, az egész világot bejárta az a felkavaró felvétel, melyen látható a pillanat, ahogy közvetlenül az ítélethirdetés után a vádlott egyik pillanatról a másikra átugrik a tárgyalóterem padján, majd megtámadja a bírót úgy, hogy hatalmas lendülettel ráugrik. Mindezt pillanatokkal azok után tette az elítélt, hogy büntetése enyhítését kérte a bíróságtól.

Az ABC News értesülései szerint most gyilkossági kísérlet miatt emeltek vádat a férfi ellen: az esküdtszék csütörtökön Las Vegasban kilenc vádpontban emelt vádat a 30 éves Deobra Redden ellen. Az incidens idején Mary Kay Holthus, a Clark megyei kerületi bíróság bírája éppen ítéletet akart mondani Redden január 3-án elkövetett testi sértés kísérletével kapcsolatos ügyben, amikor a férfi a padon keresztül rávetette magát. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Egy héttel később Holthus bíró négy évig terjedő börtönbüntetésre ítélte őt a korábbi, novemberi testi sértési ügyben. A gyilkossági kísérlet miatt benyújtott új vádirat szerint Redden úgy támadt Holthusra, hogy „megragadta őt, a haját húzta, kezét a torkára tette és/vagy ismeretlen módon és eszközzel fejbe verte”. Azzal is vádolják, hogy „megütött és/vagy megrúgott és/vagy meglökött” egy Las Vegas-i rendőrtisztet. A férfi ügyének tárgyalása február 29-én folytatódik.

FELKAPOTT