Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,089 $

Vitázás közben lelőtte élettársát, majd magával is végzett egy német férfi

A mentősök és a rendőrök este tíz előtt értek ki a nő otthonához, de már senkin sem lehetett segíteni.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Európa
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Kedd este két holttestet találtak a rendőrök egy lakásban a németországi Beckingen településén. A jelek szerint gyilkosság történt – írja az Origo a Bild és a Luxemburger Wort beszámolóira hivatkozva. A rendelkezésre álló információk szerint a mentősök és az egyenruhások nem sokkal este 10 előtt vonultak ki a helyszínre.

A hatóságokat a környékbeliek értesítették, miután lövéseket hallottak. A helyszínen lévő rendőrök nem észleltek mozgást a lakásban, ezért bementek, ahol egy 43 éves nő és egy 55 éves férfi holttestét találták meg. A gyanú szerint a felek vitázni kezdtek, majd a férfi egy vadászpuskával lelőtte élettársát, s végül magával is végzett. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

A rendőrök azt feltételezik, hogy a pár egy korábbi szakítás miatt kezdett vitázni, egyúttal megerősítésre került, hogy a gyilkosságban harmadik fél nem vett részt. A helyszínt lezárták, a gyilkosság ügyében nyomozás indult – tették hozzá. Korábban arról is beszámoltunk, hogy tragédia történt Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, ahol két holttestre bukkantak a rendőrök.

A rendőrségi tájékoztatás szerint az áldozat egy férfi és egy nő, akiket hétfőn, a kora esti órákban találtak meg a rendőrök egy tószegi családi házban, ahová állampolgári bejelentés alapján mentek ki. Az áldozatokon már nem lehetett segíteni, és úgy tűnik, gyilkosság történt. Emberölés gyanúja miatt eljárás indult ismeretlen tettessel szemben.

A nyomozási cselekmények eredményeként a Pest vármegyei Bugyi településen fogták el azt az 59 éves férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. Emberölés bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, amelynek során beismerő vallomást tett. Állítása szerint a sértettek korábban befogadták, de néhány napja egy vitát követően végzett velük.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

A MÁV-Volán-csoport megerősítette, a nagy hőségre való tekintettel folytatják a vízosztást a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon.