Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,959 $

Gyilkos-öngyilkosság történhetett egy floridai magyar család otthonában

Gyilkos-öngyilkosság történhetett egy floridai magyar család otthonában, a két megárvult gyermek támogatására gyűjtés indult.

Fotó: Tom Rumble/Unsplash
Belföld

Kornis Vivien

Szerkesztő

Szerdán hajnali négy óra húsz perckor érkezett a bejelentés a rendőrségre, melynek alapján a hatóságok a floridai Altamonte Springs csendes, kertvárosi részére kiérkezve két felnőtt holttestére találtak. A Click Orlando azt írja, házaspárról van szó és a rendőrség elmondta, úgy tűnik, a férjet halálos lőtt seb érte.

A Magyar Hang értesülései szerint a hatóságok közölték: Papp Zoltán és Ildikó holttestét fedezték fel a család otthonában, ahol két gyermekük tartózkodott kiérkezésükkor, őket nem érte fizikai sérülés.  Soron kívül Kövesd élőben Szoboszlai szombat délutáni meccsét az angol bajnokságból

A nyomozók szerint valószínűleg gyilkos-öngyilkosság történt a házban, ennél többet egyelőre nem árultak el. A gyermekekről a hatóságok gondoskodnak, a magyar tiszteletbeli konzulátus pedig gyűjtést kezdményekett támogatásukra.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.