Dollár
381,81 Ft
Euró
394,65 Ft
Font
466,60 Ft
Bitcoin
24,414 $

Gyilkos-öngyilkosság történhetett egy floridai magyar család otthonában

Fotó: Tom Rumble/Unsplash
not image

Kornis Vivien

2021. március 19. - 18:30

Gyilkos-öngyilkosság történhetett egy floridai magyar család otthonában, a két megárvult gyermek támogatására gyűjtés indult.

Szerdán hajnali négy óra húsz perckor érkezett a bejelentés a rendőrségre, melynek alapján a hatóságok a floridai Altamonte Springs csendes, kertvárosi részére kiérkezve két felnőtt holttestére találtak. A Click Orlando azt írja, házaspárról van szó és a rendőrség elmondta, úgy tűnik, a férjet halálos lőtt seb érte.

Soron kívül Brit védelmi miniszter: “Biztosan nem egy cigarettacsikk okozta a robbanást a krími légibázison”

A Magyar Hang értesülései szerint a hatóságok közölték: Papp Zoltán és Ildikó holttestét fedezték fel a család otthonában, ahol két gyermekük tartózkodott kiérkezésükkor, őket nem érte fizikai sérülés. 

A nyomozók szerint valószínűleg gyilkos-öngyilkosság történt a házban, ennél többet egyelőre nem árultak el. A gyermekekről a hatóságok gondoskodnak, a magyar tiszteletbeli konzulátus pedig gyűjtést kezdményekett támogatásukra.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.