Clouds
21 Budapest
Dollár
359,46 Ft
Euró
390,10 Ft
Font
444,07 Ft
Bitcoin
22,771 $

Gyász: elhunyt Csűrös Karola, a Szomszédok egyik legnagyobb sztárja

Fotó: Unsplash
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A Szomszédok egykori egyik legnagyobb sztárja örök álomra hajtotta a fejét, 85 éves korában, nem sokkal a születésnapját követően hunyt el.

Csűrös Karola 1957 óta volt aktív, akit egy ország szeretett meg a Szomszédokban nyújtott szerepéért. Fantasztikus színésznő volt, több nagy elismerésben is részesült az évtizedek alatt.

A Madách Színház a hivatalos Facebook oldalán jelentett be, hogy a színésznő örök álomra hajtotta a fejét, amivel hatalmas űrt hagy maga mögött, és csatlakozik az égiekhez, azokhoz a társaihoz, barátaihoz, akik már korábban elmentek.

A neves színművésznő 1936. november 6-án született. Párját, Horváth Ádámot 2019 nyarán vesztette el, aki 89 évesen távozott az élők sorából. A híres magyar tévérendező ugyancsak számos nagy kitüntetést kapott a karrierje során, egyik legnagyobb sikere a Szomszédok volt 1987 és 1999 között.

Kettejük kapcsolata minden dimenziót felülmúlt, egyedül a halál volt képes elválasztani őket. 1966-ban házasodtak össze, és 2019-ig, Horváth Ádám földi pályafutásának végéig alkottak egy párt.

“A Madách Színház mély megrendüléssel tudatja, hogy elhunyt Csűrös Karola színművésznő. 1959-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Cserfes, jókedvű naivaként kezdte pályáját, modern lányfigurák megformálásával. Hamar rátalált saját művészi hangjára, karakterszerepek megformálásával, vígjátékokkal érte el legnagyobb sikereit.”

Lapozó: 1 2