Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,93 Ft
Euró
393,56 Ft
Font
467,79 Ft
Bitcoin
64,201 $

Gyalog kellett lemászniuk az utasoknak egy meghibásodott hullámvasútról

A vidámpark kommunikációs igazgatója szerint ilyen sajnos időnként előfordul, de kiemelte, hogy az utasok mindvégig biztonságban voltak.

...svg content...Fotó: Unsplash
Észak-Amerika
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A New York Post jelentése szerint egészen hajmeresztő eset történt egy ohiói vidámparkban: a Magnum XL-200 hullámvasút egy műszaki hiba miatt elakadt több mint 60 méter magasan, ahonnan az utasoknak gyalogszerrel kellett lejönniük.

A lap szerint az eset a Sandusky-ban található Cedar Pointban történt, amelynek kapcsán Tony Clark kommunikációs igazgató a Fox News-nak nyilatkozva arra utalt, hogy ilyen sajnos időnként előfordul, de az utasok mindvégig biztonságban voltak. Soron kívül 1500 tonna olajjal borult fel egy tankerhajó a Fülöp-szigeteken

Egy szemtanú elmondta, hogy sosem látott még ilyet, eléggé ijesztő volt a lefelé araszoló utasok látványa, tekintettel arra, hogy a Magnum XL-200 hullámvasút legmagasabb pontja több mint 62 méter magasan van.

Korábban egyébként több ehhez hasonló eset is történt: az angliai Southendben az Adventure Island vidámpark egyik hullámvasútja hibásodott meg, a fedélzeten tartózkodók pedig csaknem 40 percig a levegőben lógtak.

Egy másik incidens kapcsán pedig a New York állambeli Rye Playland nevű vidámparkból érkeztek hírek, ahol egy meghibásodott hullámvasút 10 percen keresztül pörgette a rossz irányba az utasokat, amit a személyzet tagjai tehetetlenül néztek. Erről szintén a New York Post számolt be pár napja.

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.