Dollár
432,25 Ft
Euró
423,13 Ft
Font
481,05 Ft
Bitcoin
19,681 $

G.w.M. újabb luxusautó vásárlására készül? Három opciót dobott be (fotóval)

Fotó: Unsplash/Felipe Simo
not image

Takács Petra

2022. szeptember 2. - 20:39

Könnyen lehet, hogy ismét bővülni fog G.w.M. autóparkja, és egy nem is akármilyen modellel, bár eddig sem panaszkodhatott.

G.w.M. nevét most már azok is jól ismerhetik, akiknek eddig közük sem volt a magyar raphez. Rengetegen vannak, akik korábban nem hallottak a sikeres rapperről és dalszövegíróról, ám azzal, hogy Kulcsár Edina párja lett, minden megváltozott.

Soron kívül Gyanús fehér por miatt kiürítették az Európai Bizottság elnöki lakosztályát

Varga Márk és a szépségkirálynő olyan szinten egymásba estek, hogy alig pár hónappal a megismerkedésüket követően már közös tetoválást is csináltattak. Ez pedig igen komoly elhatározás, mivel sosem lehet tudni, mit hoz az élet.

Ők azonban nem foglalkoztak az idővel, az érzéseikre hallgattak, és olyan érzések fogták el őket, mint azelőtt soha. Noha Edina férje, Csuti is kapcsolatba lépett a bejelentés után, szerelme Ginával nem tartott túl sokáig, külön utakon folytatják tovább.

Mindeközben Edina már G.w.M. gyermekét hordja a szíve alatt, és noha nem erre az időszakra tervezték a babát, több mint boldogok. Edina sajnálja, hogy emiatt ki kell hagynia a Dancing with the Stars harmadik évadát, ám a baba mindennél fontosabb.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.