Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,80 Ft
Euró
390,74 Ft
Font
464,18 Ft
Bitcoin
63,952 $

G.w.M. elmondta, milyen most a magánélete

Kulcsár Edina mellett boldogabb, mint valaha, és ez fordítva is igaz, a szépségkirálynő nem érezte ilyen felszabadultnak magát, mint a rapper oldalán.

...svg content...Fotó: Instagram/G.w.M.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Kulcsár Edina és G.w.M. nagy párost alkotnak, miközben hamarosan megszületik az első közös gyermekük. A szépségkirálynő és a rapper jegyben járnak, így nem kizárt, hogy idén a nagy lagzit is megtartják.

Valószínűleg az év egyik leglátványosabb eseménye lesz, és azoknak sem kell aggódniuk, akik Csutit sajnálják, mert Edina volt férje szintén nagyon boldog. Szintén jó hír, hogy Edina és Csuti között ideális a kapcsolat a gyerekek miatt, nincs szó haragról, vagy bármi másról. Soron kívül Lázár János reagált az üdítős betiltós sztorira: „Kamu”

Mindketten élik az életüket, immáron külön és boldogságban. G.w.M. szintén rendkívül boldog, madarat lehetne fogatni vele, és a 2023-as évet különösen meg akarja nyomni az új slágerekkel, sokkal inkább, mint 2022-ben.

„Hogy vagy?” – érkezett a kérdés G.w.M. Instagram oldalára, ahol rengeteg követőt számol, és igyekszik nekik extra tartalmakat is adni, például a kérdezz-felelek órával, amit ugyancsak értékelnek a rajongók.

„Régen voltam ennyire jól! Minden a legnagyobb rendben, tele vagyok slágerekkel, amik folyamatosan érkezni fognak, a magánéletem tökéletes, szóval erős év lesz.!” – válaszolt a kérdésre röviden a rapper.

Máris megkezdődtek a minimálbér emeléséről szóló egyeztetések - ennyi lehet az emelés mértéke

A Liga Szakszervezetek elnöke szerint a munkáltatók többsége támogatná a 10 százalékos minimálbér-emelést 2025-re.