Clouds
21 Budapest
Dollár
344,51 Ft
Euró
369,42 Ft
Font
428,87 Ft
Bitcoin
25,816 $

Gulyás Gergely máris reagált Fürjes Balázs lemondására

Fotó: Facebook/Gulyás Gergely
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Gulyás Gergely reagált Fürjes Balázs lemondására, akinek köszönetet mondott, és megerősítette, ki lesz a lemondott miniszter utódja.

Mint arról korábban beszámoltunk, Fürjes Balázs bejelentette a lemondását, távozik a miniszterhelyettesi posztjáró. Ez változást jelent a kormányban, aminek kapcsán Gulyás Gergely tett bejelentést.

Soron kívül Földrengés volt Horvátországban

Sajnálattal, de megértéssel vette tudomásul Fürjes lemondását, aki a következő napokban távozik a tárcától. A miniszter hozzátette, sok sikert kíván a kollégájának a jövőbeli megbízatási ellátásához, és egyúttal köszönetet mondott.

„Sajnálattal, de megértéssel vettem tudomásul Fürjes Balázs miniszterhelyettes lemondását, aki március végével távozik a tárcától.” – írta a posztjában Gulyás Gergely azt követően, hogy Fürjes Balázs lemondott.

„Sok sikert kívánok neki jövőbeli megbízatásai ellátásához, egyben köszönetet mondok az elmúlt 5 év közös munkájáért. Fürjes Balázs a Miniszterelnökség államtitkáraként és miniszterhelyetteseként a kormányzati munkában és a fővárosért végzett tevékenysége során az elmúlt fél évtizedben múlhatatlan érdemeket szerzett.”

„Április elsejétől a tárca parlamenti és stratégiai államtitkársága összevontan fog működni. A Miniszterelnökség miniszterhelyettese Panyi Miklós jelenlegi stratégiai államtitkár lesz.” – árulta el Gulyás.