Clouds
21 Budapest
Dollár
359,66 Ft
Euró
389,43 Ft
Font
433,55 Ft
Bitcoin
23,491 $

GTA Online: egy játékos megosztotta, hogyan lehet passive módban is gyilkolászni

TÉMÁK:
#18 #trükk
Fotó: Wikimedia Commons
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Egy szemfüles GTA-rajongó felfedezte, hogyan lehet passive módban is gyilkolászni más játékosokat, most pedig el is magyarázta, mit kell tenni hozzá.

Ahogy a Game Rant is írja, a GTA Online passive módjának pont az lenne a lényege, hogy megóvja a játékost, és ezzel együtt megakadályozza azt is, hogy más játékosokat gyilkolásszon, ám egy szemfüles gamer most erre is talált megoldást. Az általa bemutatott módszerhez csak néhány dologra van szükség, s úgy tűnik, bárki kipróbálhatja, aki rendelkezik a szükséges előfeltételekkel.

Soron kívül Elütött egy embert a metró a Batthyány térnél

A BobRoss10010100 nevű Reddit-felhasználó egy rövid videót tett közzé a platformon, melyben bemutatja azt a trükköt, mellyel ki lehet cselezni a GTA Online passive módját: a játékos egy Up-n-Atomizerrel lövöldözik a földön heverő kőtörmelékre, mire a törmelék elkezd repülni a levegőben, és eltalál egy másik játékost, akit a lendület szintén a levegőbe repít, majd lezuhan az alatt lévő autópályára.

A repülésből történt zuhanás pedig érthető módon azonnal megöli a törmelékkel eltalált játékost, de ha nem így történt volna, akkor is szinte biztos a halál, mivel nagy eséllyel jött volna egy autó, ami egyébként is elütötte volna a landolás után. A trükköt azóta több játékos is kipróbálta, de nem tettek semmi olyat, amivel ártottak volna ellenfelüknek.

Azt is meg kell jegyezni, hogy ez a módszer nem mindenkinél fog működni, ugyanis súlyos GTA-dollárokat kell kiadni egy Up-n-Atomizerért. Azonban azon játékosok, akik eddig azon agyaltak, hogy lehetne passive módban is legyőzni az ellenfelet, ez is egy szórakoztató lehetőség.

Habár a passive módnak épp az a lényege, hogy ne kerüljön sor harcra, az sem lenne igazságos, ha teljesen betiltanák ezen fegyverek használatát. Az Up-n-Atomizer ugyanis alapvetően arra szolgál, hogy kilőjünk bizonyos tereptárgyakat, így például egy NPC-t, egy autót, vagy egy rakás szemetet. Az Up-n-Atomizer azért is fontos eleme a GTA Online-nak, mert például a Motorcycle Club drogértékesítésében egy elakadt jármú megsemmisítheti az összes felhalmozott terméket, emiatt pedig a játékos nem tudná befejezni küldetését.