Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,02 Ft
Euró
393,85 Ft
Font
457,29 Ft
Bitcoin
66,124 $

A Grammy-díjas Lizzót perlő táncosok szerint egy szavát sem kell elhinni az énekesnek

Véleményük szerint Lizzo csak az ellene irányuló zaklatási vádakról szeretné elterelni a figyelmet.

Fotó: Instagram/Lizzo
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a Grammy-díjas Lizzo egy Instagram-posztban közölte, hogy belefáradt abba, hogy az interneten gúnyolják a külseje, a karaktere miatt és véleményei miatt, ezért, mivel ő nem erre szerződött, kilép a zeneiparból.

Kijelentése azonban éles kritikát váltott ki azon táncosok részéről, akik állítólagos szexuális zaklatás és sértegetés miatt perlik őt. Ron Zambrano, a táncosokat képviselő ügyvéd elutasította az énekesnő állításait, és az Entertainment Weeklynek adott nyilatkozatában azzal vádolta Lizzót, hogy megpróbálja elterelni a figyelmet az ellene felhozott vádakról. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

“Nevetségesnek tartom, hogy Lizzo arról panaszkodik, hogy online zaklatják. Először magába kellene néznie”, mondta. Zambrano továbbá azt állította, hogy Lizzo legutóbbi posztja egy “figyelemfelkeltő kirohanás” volt, amelynek célja, hogy elterelje a felelősséget és áldozatként tüntesse fel magát.

“A legutóbbi posztja semmi más, csak egy újabb figyelemfelkeltő kirohanás, amelynek célja, hogy elterelje a figyelmet a saját hibáiról, miközben továbbra is mindenki mást hibáztat a szorult helyzetéért. Kétségbeesetten próbálja eljátszani az áldozatot. Senki sem hiszi el, hogy kilép a zeneiparból”, tette hozzá.

A 2023-ban benyújtott perben azt állítják, hogy Lizzo szexuális zaklatásnak és sértegetésnek tette ki táncosait az együttműködésük alatt.