Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,17 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,075 $

Görög Zita szavai aranyat érhetnek

Görög Zita ismét fontos gondolatokat fogalmazott meg a posztjában, ami mellé fotókat is posztolt magáról.

Fotó: Instagram/Görög Zita
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Görög Zita kapcsán már hozzászokhattunk ahhoz, hogy igényes, és ez az életére is igaz. Mindamellett, hogy egy nagyon csinos természetes szépségről beszélünk, nagyon határozott, aki tudatosan koncentrál a fejlődésére.

Zita egyre több mélyebb gondolatot oszt meg az életéről, a benne rejlő kérdésekről, őrlődésről, és így tovább. Most is így tett, és mint mindig, nem csalódtunk, érdemes elolvasni az ismert modell szavait. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

„Már eleve ott rejlik bennünk a válasz minden önmagunknak feltett kérdésünkre, sőt szerintem a kérdés is mindig akkor fogalmazódik meg, amikor valamiben bizonytalanok vagyunk.” – írta a posztjában Zita.

„De néha vívódunk. Nehezen fogadjuk el a választ. Kényelmetlen a lelkünknek. Félünk meglépni. Nem látjuk a következményeket, mert egy adott helyzetben az nem kiszámítható. Hiszen az amit a jövőről gondolunk, mindannak a múltbéli tapasztalatainknak a statisztikája, amit eddig meg mertünk lépni.”

„De csodálatos az újdonság ereje, energiája. Ha az első lépések néha kudarcba is fulladnak, olyan rétegeket nyit meg bennünk, amelyekre eddig nem volt rálátásunk.” – folytatta a bejegyzésében a modell.

„Kicsit olyan, mint az asztalról lehullott puzzle darab, ami csak a takarításnál kerül elő. Hiába néztük a doboz alatt, vagy kerestük az asztalon, mikor a szőnyeg alá volt beragadva. Amikor nehezen találok választ, kimozdítom magam olyan tevékenységekkel, amiben nincs gyakorlatom.”

„Kicsiben kezdek el kilépni a komfortzónámból. Tét nélkül. És bár először nem tetszik, amit látok, idővel másképp nézek rá a festményeimre, a lámpáimra, verseimre amelyek csak részletek a lelkem akkori állapotából. Tükrök, amelyekben megpillanthatom a hátulról beszűrődő fényeket.”

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.