Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Görög Zita: Ünnepeljük minden rétegében a nőiség összes csodáját

Fotó: Instagram/Görög Zita
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Görög Zita ismét mélyebb gondolatokat fogalmazott meg, ezúttal nőnap kapcsán, amit sokan ünnepelnek.

Görög Zita továbbra is az egyik legvonzóbb természetes szépség Magyarországon. Sokan rajonganak érte, rengetegen követik és maximálisan büszke lehet a formájára, szinte semmit nem változott az évek alatt a különleges energiája.

Soron kívül Nashville-i lövöldözés: három 9 éves diákot ölt meg a kegyetlen támadó

Nőnap kapcsán is jelentkezett, és érdekes sorokat fogalmazott meg. Azt mondja, mostantól egy kisgyermek szemével lássuk magunkat, egymást, amiről egy saját példát is megosztott a közösségi médiában.

„A cicid a te virágod, Anya! -mondta Titi, amikor szóba került, miért szokás virágot ajándékozni március 8.-án! Így, ma azt kívánom magunknak, Nőknek, mostantól egy kisgyermek szemével lássuk magunkat, egymást!” – írta a posztjában Zita az Instagram oldalán.

„Ünnepeljük minden rétegében a nőiség összes csodáját! Talán ideje lenne, úgy igazán kézen fognunk egymást. Elismerni! Emelni! Megbecsülni! Szavakkal simogatni! Dicsérni a bennünk élő éjszakázó anyát, a dolgozó nőt, a rendrakót, a fészekrakót, a cipekedőt, a kitartót, a mindent megoldót, a vicceset, az okosat, a gyorsat, a kedveset…”

„Nem versengeni gyereknevelésben, edzőteremben, munkahelyen és online térben. Sosem tudhatjuk ki sétál sötétebb lélek folyosón, kinek esne jól egy jó szó. Viszont tudom, hogyha nem is azonnal, de apró lépésekkel, ebből a lestrapált, kritikus, túlterhelt női társadalmunkból egy varázslatos közösséget építhetünk!”