Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,93 Ft
Bitcoin
16,621 $

Görög Zita nagyon kiakadt Vadon Jani és Sebestyén Balázs miatt

Fotó: RTL Magyarország

Takács Petra

2022. október 20. - 10:20

Görög Zitánál betelhetett a pohár a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik jelenete miatt, ami kapcsán nemcsak Vadon Janit illette éles kritikával, hanem Sebestyén Balázst is.

Talán már mindenki értesült a történtekről, melynek kapcsán Vadon Jani élő adásban kért bocsánatot a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben. Sokan felháborodtak azon, ami azokban a pillanatokban történt, és most Görög Zita is reagált erre.

A híres modell azt mondta, próbálta visszafogni magát a tegnapi nap folyamán, ami sikerült is. Elmondása szerint nem akarta népszerűsíteni a műsort, melyre megvan az oka, többek között erről is tett említést.

„Próbáltam magam tegnap visszafogni, sikerült is. Nem akartam egy olyan műsort népszerűsíteni, ahol a szerkesztők és műsorvezetők élőben abúzálnak egy 10 éves kisfiút. De a szalagcímekben szereplő mondatok, amelyek azt harsogják a NÉZŐK SZERINT elfogadhatatlanul beszéltek a kisfiúval, felhúzott.” – írta a posztjában Zita, akit korábban a Konyhafőnökben láthattuk szerepelni, mely szintén az RTL Klub egyik sikeres műsora.

„Tényleg alig érzi ezt valaki? Csak a néző? Nem meri leírni mindenki, hogy ez gáz? Hogy egy gyermeket nem alázunk meg? Hány főszerkesztőnek van helyén van a szíve, mer beolvasni az rtl-nek és van tisztában a gyermekjogokkal? Hol tartunk?” – tette fel a kérdést Zita.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.