Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Görög Zita utólag tudta meg, gyerekeivel egy bekamerázott Airbnb-ben lakott Londonban

A tulajdonos azzal buktatta le magát, hogy a foglalót szó nélkül visszaadta, a lakást viszont személyesen le sem ellenőrizte.

Fotó: Instagram/Görög Zita
Relax

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az ATV #Bochkor vasárnap este képernyőre kerülő adásában Németh Kristóf, Csonka András, Szandi és Görög Zita lesznek a műsor vendégei. Az epizódban több témáról is szó esik, a sok nevetés után viszont döbbent csönd áll be, amikor a modell arról beszél, hogyan jött rá, hogy egy bekamerázott Airbnb-apartmanban laktak a gyerekeivel Londonban – írja a naphire.hu.

Elmondása szerint a szállásadó készpénzben kért tőle foglalót a helyszínen arra az esetre, ha kárt tennének a lakásban, holott ez a foglalási oldalon fel sem volt tüntetve. „De ott álltam a három gyerekkel, csomagokkal és úgy voltam vele, hogy jó, akkor odaadom készpénzben, de lehet, hogy el fogom bukni” – magyarázta. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Majd azzal folytatta: „Kérdeztem, van-e erre egy szerződése, ami bizonyítja, hogy ő átvette ezt az összeget, de kicsit felháborodva közölte a hölgy, ha van nálam toll és papír, akkor írjam meg. Mindezt a ház előtt állva”. Majd amikor eljött a távozás napja, Zitáék hiába várták a szobában a tulajdonost, az csak kapucsengőn szólt fel nekik.

Azt mondta, menjenek le a holmijukkal és visszaadja nekik a foglalót, holott át sem vizsgálta a lakást. „Én csodálkoztam. Lementünk a gyerekekkel, odaadja a foglalót és akkor kérdeztem: jó, de honnan tudod, hogy nem történt semmi?” – emlékezett vissza a modell, ám a kérdésére nem kapott választ, viszont már enélkül is tudta, miről van szó.

Az ATV műsorának vendégei is rögtön átlátták a helyzetet, Németh Kristóf csak annyit mondott: „Kamera volt! Ah!”. Görög Zita azonnal hozzátette, a történtek után úgy határozott, hogy ő soha többé nem keres szállást az említett platformon. Azóta viszont már tudja, hogy vannak bizonyos eszközök, amelyekkel le lehet ellenőrizni, van-e a lakásban elrejtve valahol kamera.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.