Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,17 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,075 $

Görög Zita kockázatot vállal, és elárul valamit, amit eddig magában tartott

Érdemes lesz figyelni a Görög Zita körüli eseményeket, mert olyasvalamire készül, amire eddig nemigen volt példa.

Fotó: Instagram/Görög Zita
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Görög Zita, a csinos és mindig szép modell azt mondja, az egész világ bizonytalan, és bármit is teszünk, napi szinten kockázatot vállalunk. Ez valóban így van, de közben meg is ítélnek bennünket, ami megint visszás.

„Az egész világ bizonytalan, és bármit teszünk, nap mint nap olyan kockázatokat vállalunk, amelyeket mások elfogadhatatlannak tartanának.” – írta posztja első felében Görög Zita, a gyönyörű magyar modell. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Zita most olyasvalamire készül, amire eddig nem, és olyan dolgokról fog beszélni, amikről eddig nem. Ez már önmagában nagyon érdekes és izgalmas, de szerinte eljött az idő, hogy kockáztasson.

„A bátorság ebben az értelemben se nem érzelem, se nem erény. Hanem cselekvés. Nem azt ígéri, hogy így vagy úgy fogjuk megélni a világot, hanem hogy közelebb kerülünk hozzá.” – folytatta a bejegyzésében.

„És azt hiszem ezáltal, önmagunkhoz is. Most kockázatot vállalok. Hamarosan egy olyan interjút láthattok velem, ahol elmesélek dolgokat, amelyeket ezelőtt sosem. Izgultam. Nagyon. Tartok a gyors, gondolkodás nélküli ítéletektől.

„De tudom, hogy akik hasonló traumákkal küzdenek, akiknek hasonlóan volt/van dráma a hétköznapjaikban, érteni fogják és kevésbé lesznek egyedül!” – fejezte be érzelmes és mély gondolatsorát.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.