Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,737 $

Gondok vannak az iPhone 14 értékesítésével, ami az iPhone 15-re is kihathat

Továbbra sem oldódtak meg az iPhone 14 kapcsán felmerülő értékesítési gondok, ezért az Apple már azon gondolkodik, hogy tudná ezt elkerülni az új készülékek esetében.

...svg content...Fotó: Apple
Mobil

Szabó Kata

Szerkesztő

Az Apple állítólag különböző opciókat mérlegel annak kapcsán, hogy miként tudnák elkerülni azt a forgatókönyvet, mely szerint az iPhone 15 sorozat elindításakor is lesz egy olyan modell, amely a legkevésbé sem kelt fel a potenciális vásárlók érdeklődését.

Ez jelenleg az iPhone 14 Plus, amely nagyobb képernyőméretet és akkumulátort kínál, miközben olcsóbb, mint a Pro Max, ám ennek ellenére is jóval a piaci várakozások és előrejelzések alatt teljesít. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Az iPhone 14 Plus a legnagyobb méretű alapmodellnek is tekinthető, amely az elmúlt generációk minijét hivatott volna leváltani. Ugyanazokat a funkciókat kínálja, mint az iPhone 14, de ugyanolyan képernyőméretben, mint amivel a Pro Max rendelkezik, ám a felhasználókat mindez nem győzte meg, ugyanis vagy a normál 14, vagy pedig a Pro Max változat mellett teszik le voksaikat.

Milyen változások jöhetnek?

A hírek szerint az Apple két változtatáson gondolkodik komolyabban. Az első ezek közül, hogy növelnék a Pro és nem Pro modellek közötti különbséget, így a felhasználók egyértelműen állást tudnának foglalni a vásárlás előtt.

A másik opció az árszabályozás módosítása lenne, ami a gyakorlatban azt jelentené, hogy akárcsak teljesítményben, úgy árban is érezhetőbb mértében elkülönülnének az egyes modellek, ami elsősorban talán az iPhone 15 Pro Max-ot vásárolni készülők számára lehet rossz hír.

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.