Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,089 $

Gigantikus papírbála zúzott halálra egy férfit egy gyárban

Egy zsebkendőket és WC-papírtekercset gyártó üzemben dolgozó férfit feltehetően egy hatalmas papírbála zúzta halálra.

...svg content...Fotó: Unsplash/JJ Ying A kép illusztráció.
Külföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Meghökkentő tragédia történt az északkelet-walesi Flintben: az AP jelentése szerint a 42 éves Anthony Davies február 10-én balesetet szenvedett egy zsebkendőket és WC-papírtekercset gyártó üzemben, a tragikus incidens után pedig kilenc órán át senki sem talált rá.

A Flintben található gyár a Kimberley-Clark multinacionális vállalat számára gyárt termékeket, többek között a Kleenex, az Andrex és a Huggies márkákat. A pénteki vizsgálat során kiderült, hogy Davies-t reggel 7 óra 14 perckor találták meg a hatalmas papírbála alatt, miután kollégái előző este 10 óra körül látták utoljára. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

Dr. Brian Rodgers belügyminisztériumi patológus végezte a boncolást, s megállapította, hogy a halál oka fulladás volt. John Gittins halottkém rámutatott, a férfit nagy valószínűséggel összenyomta a hatalmas papírbála, melynek következtében életét vesztette. Az észak-walesi rendőrség később jelezte. nem történt bűncselekmény.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

A MÁV-Volán-csoport megerősítette, a nagy hőségre való tekintettel folytatják a vízosztást a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon.