Dollár
392,08 Ft
Euró
405,80 Ft
Font
469,75 Ft
Bitcoin
16,986 $

Gergő gazda csúnyán benézte, Nini csak szórakozott vele az óvszerrel (videó)

Fotó: RTL Magyarország

Takács Petra

2022. november 1. - 20:40

Végül semmi sem történt Gergő gazda és Molnár Nini között, aki azt mondta, tradicionális értékei vannak, így szó sem volt többről, de még csak egy csók sem csattant el.

Gergő úgy érezte, Nini elég egyértelmű jeleket ad felé, és csak azon törte az agyát, hogyan tudna még közelebb férkőzni hozzá. Az ágyban folyamatosan ölelkeztek, elcsattant pár puszi, és beszélgettek is közben.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsányék igyekeznek blokkolni az EU-s pénzek megérkezését

Sokan azt gondolhatták volna, hogy elcsattan az első csók, ám még csak az sem történt meg. Ami pedig az óvszert illeti, Nini azt mondta Gergőnek, lehetséges, hogy rossz ötlet volt a részéről ilyen ajándékot adni.

„Lehet, bogarat ültettem a füledbe, pedig csak vicceltem.” – mondta Nini az ágyban fekve, mialatt több kamera rögzítette az eseményeket. Gergő később elárulta, nem szeretett volna többet egy csóknál, és úgy érezte, ha nem próbálkozik azon a bizonyos estén, akkor „bukta az egész.”

Gergő hálás magának, hogy ilyen hamar leesett neki, mert szerinte Nini ebben nem lát többet, vagy csak meri kimutatni a kamerák előtt. „Ilyen csúnyán még nem néztem be semmit.” – ismerte el a gazda.

„Ez nem hiszem el, hogy te ezt tényleg benyelted, ezt a gumis dolgot.” – mondta Nini. Gergő erre azt válaszolta, hogy egy ideje már húzzák egymást agyát, így mégis mire gondolhatott volna a jelek után…

Nini azt gondolta, Gergő rögtön tudni fogja, hogy ez egy vicc volt, mivel egy igen zárkózott nőnek tartja magát. „Tradicionális értékeim vannak. Elég valószínűtlen, hogy itt a dzsungelben lenne valami köztünk.”

Még több bulvár: Vasvári Vivien keblét csak pár hajszál takarja

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.