Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,012 $

Gelencsér Timi nem szerepelne a Farm VIP-ban, nem menne neki a korán kelés

Mint mondta, szereti az állatokat, szívesen foglalkozna velük, s az ürülékük eltakarításával sem lenne gondja, de korán kelni nem szeret.

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
TV

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, november 20-tól látható majd a tévéképernyőkön a Farm VIP legújabb évada, amelyben többek között Rékasi Károly, Polgár Tünde, Bíró Ica, Balogh Edina, Ripli Zsuzsi, Lakatos Levente és Rippel Feri száll majd versenybe.

Gáspár Zsolt műsorvezetőtársa Demcsák Zsuzsa lesz, aki szerint nemcsak különféle feladatokkal és nehézségekkel kellett szembenéznie a játékosoknak, a fordulatokról nem is beszélve, de még az időjárás sem volt kegyes hozzájuk. Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

A műsor kapcsán nemrég a trágyázás került szóba, s itt Levente megjegyezte, Gelencsér Timi is kipróbálhatná a jövő évi Farm VIP-ban. „Köszönöm a lehetőséget, de nem” – szögezte le Timi, akinek a tehénfejést is ajánlgatták, mint kipróbálásra érdemes tevékenységet.

Mint mondta, az állatokat nagyon szereti, így velük szívesen foglalkozna, és az sem zavarná, ha az ürüléküket kellene eltakarítani. Két kiskutyája van, így ez a dolog nem idegen tőle, viszont a korán kelés nagyon nem menne neki.

„Hánykor kell kelni? Mert nekem az lenne a legnehezebb” – jegyezte meg. Levente 6 óra környékét mondta, de olyanok is voltak, akik ennél hamarabb pattantak ki az ágyból. Zsuzsi például a napfelkeltét is megnézte minden nap, míg Demcsák Zsuzsa arra utalt, egészen hamar hozzá lehet ehhez szokni.