Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,04 Ft
Euró
379,08 Ft
Font
442,16 Ft
Bitcoin
44,111 $

Gelencsér Timi is rendkívül vonzó volt az F1-es Magyar Nagydíj afterpartiján

Az F1-es afterparti is izgalmas, látványos volt, mely a Magyar Nagydíj lezárásául szolgált, ami nagy sikert hozott.

Fotó: Elrajtol a Forma-1-es Magyar Nagydíj mezőnye a mogyoródi Hungaroringen 2023. július 23-án. MTI/Kovács Tamás
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A Forma-1 végül újabb évekkel hosszabbított a Magyar Nagydíjjal, amivel minden korábbinál biztosabbá vált a Hungaroring helye a királykategóriában. Sok minden történt a hétvége alatt, Lando Norris például véletlenül eltörte Max Verstappen győztes trófeáját.

Egy igen drága Herendi alkotásról van szó, de aggodalomra nincs ok, mert a cég újra elkészíti a trófeát a Red Bull holland világbajnokának. Még szerencse, mert a legszebb F1-es serlegről beszélünk, ami igazán különleges. Soron kívül Orbán Viktor szakállal üzent Mikulás előtt, már készül (fotóval)

Az F1-es hétvége alatt a magyar hírességeket is láthattunk. Valkusz Milán, a Valmar sztárja például az öccsével közösen látogatott ki a helyszínre, ahol remek órákat töltöttek el, és nagyon élvezték a körözgetést.

Molnár Nini sem akarta kihagyni az eseményeket, az ismert modell és divattervező, a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadának egyik szereplője a Mercedes és a Tommy Hilfiger partiján járt.

Természetesen az afterparti sem maradt el, és az ember csak kapkodta a fejét a vonzóbbnál vonzóbb lányok láttán. Gelencsér Timi is megadta a módját, akiről ugyancsak készültek fotók, amiket erre a linkre kattintva érhettek el.