Bikiniben indult a káprázatos testű Gelencsér Timi szerdája Cipruson

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
not image

Hujber Dávid

2021.július.21 - 18:49

Timinek csodálatosan indult a szerdai napja, és nem is akárhol süt rá a nap, amiért csak irigyelni lehet, és valószínűleg még számtalan különleges fotót láthatunk róla.

Nehéz nem szuperlatívuszokban írni Gelencsér Timiről, az egykori szépségkirálynőről, aki egy ideje már a televíziózásban is letette a névjegyét. Még mindig a modellkedés nála a fő irányvonal, de jól látni, hogy a TV2 arcaként egyre több lehetőséget kap.

Az igazi áttörést a Exatlon jelentette számára, ahol először versenyzőként szerethette meg a közönség, majd riporternőként. Mindhárom alkalommal úgy hozta az élet, hogy közel fél éveket maradt Dominikán.

Csodálatos és felejthetetlen időszak ez számára, miközben a Dancing with the Starsban övé lett az első hely Hegyes Berci oldalán. Pályafutása egyik legnagyobb sikere volt ez, ami szintén nagy hatással volt az életére.

Tóth Gabi rendkívül megható videója a kislányáról

Berci személyében egy remek barátra lelt, és azóta több táncos videót is készítettek. Fogalmazzunk úgy, hogy a modell nem felejtette el a tánclépéseket, még mindig nagyon ügyes, jól áll neki ez a sport.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.