Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,87 Ft
Euró
380,91 Ft
Font
443,82 Ft
Bitcoin
43,942 $

Gelencsér Timinél szexibb sztárt nehéz lenne mondani

Gelencsér Timi is képviseltette magát a Calzedonia eseményén, az egykori szépségkirálynő káprázatos formában jelent meg.

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A hírességek világa sok esetben a divatról is szól, és Magyarországon nem kevesen vannak, akik részesei ennek a közegnek. Tóth Andi, aki nemrég reagált a róla szóló pletykákra, például saját márkát alapított.

Zimány Linda már nagyon régóta dolgozik a divatiparban, és sikeres is. Legutóbb arról beszélt, hogy 30 felett már nem keres kalandokat, sokkal inkább lelki társra vágyik, és természetesen szeretne édesanya lenni. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

Ha már a TV2 ismert hírességeiről beszélünk, tegyünk említést Krausz Gábor táncpartneréről, Mikes Annáról, aki valami elképesztően jó formában van. Sokan kedvelik a profi táncosnőt, és meg is adja a módját a megjelenésnek.

Így lesz a DWS háttérműsorának vezetője, Gelencsér Timi is. A modell és szépségkirálynő elfoglalt életet él, egyetemre, fotózásokra, divatbemutatókra jár, és sorra forgatják vele a reklámanyagokat.

Emiatt is engedhet meg magának utazásokat, szép autót, és így tovább. Sokat dolgozik ezekért a dolgokért, és mintha rajta sem fogna az idő, ugyanolyan fiatalos, mint évekkel korábban, a Calzedonia eseményén is csodálatosan mutatott.

A jövő hét első felében esős időnk lesz, majd visszatérnek az éjszakai fagyok

Noha napsütésre van kilátás a jövő hét második felében, az éjszakai fagyok miatt didergősen indulnak majd a reggelek.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.

Megállapodott az EU a mesterséges intelligencia szabályozásáról

A cél az, hogy korlátokat szabjanak a generatív AI platformok korlátlan fejlődésének, és megakadályozzák a technológiával való visszaélést anélkül, hogy veszélyeztetnék az ágazat innovációit.