Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,65 Ft
Euró
389,20 Ft
Font
455,00 Ft
Bitcoin
54,472 $

Gáspár Győző nem tűri a rendetlen embereket, számára fontos a rendszeretet

Mint mondta, nagyon sokan széthagyták a tányérokat, a cipőjüket, holott jobban is odafigyelhettek volna arra, hogy tartsák a rendet.

Fotó: TV2
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Többek között Gáspár Győzőék, Rékasi Zsigmondék, Király Petiék, valamint Tuvic Aleksandráék is részt vesznek a Párharc idei évadában, amelynek első epizódja november 6-tól kerül majd a tévéképernyőkre.

A versenyzők közül néhányan elmondták, mit gondolnak a műsorról, milyen érzéseik vannak ennek kapcsán. Király Peti például úgy fogalmazott, Annával próbálnak saját maguknak és a gyerekeiknek is megfelelni, illetve egy kis humort és izgalmat vinni az egészbe. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Tuvic Aleksandra azt mondta, alakultak ki jó viszonyok a műsorban, viszont konfliktusok és nézeteltérések is adódtak. Az, hogy hangosak és szókimondóak voltak, nem mindenkinek tetszett, de többségében sikerült megtalálniuk a közös hangot mindenkivel.

Gáspár Győző emlékeztetett, Beával már 24 éve közszereplők, ezáltal a nézők azt gondolhatják, már mindent látták, de hamarosan megtudják, hogy ez nem egészen igaz. „Nem lesz unalmas, én ezt üzenem. Csak a szokásos” – folytatta a felesége. Erre a showman rávágta: „Kavarásban sem lesz gyenge”.

De a Romantic frontembere azt is megjegyezte, hogy többen is rendetlenek voltak, ami kifejezetten zavarta őt, hiszen rendszerető családból származik. „A rendfelelős én voltam. Nagyon sokan széthagyták a tányérokat, a cipőjüket, azért a rendre jobban oda kellett volna figyelni. Mi szeretjük a rendet” – magyarázta.