Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,38 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
65,922 $

Gáspár Győző bedobott egy hatalmas ötletet

Már első blikkre is remek ötletlenek tűnik, melynek hatására az emberek sokkal empatikusabbá válhatnának.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Győző mindig meg tudja lepni az embert, szereti a mélyebb gondolkozást, amikor a valódi emberi értékekről van szó. Hiába a humoros oldala, van egy olyan része is, ami egyértelműen a komolyságot helyezi előtérbe, és most pontosan erről van szó, ráadásul az ötlet nagyon jó, még működhetne is.

„Mi volna, ha minden évben egyetlen napra felvennénk egy pólót, amelyre reggel felírjuk a titkunkat?” – tette fel a kérdést Győzike az Instagram oldalán, ami igen közel áll egy nagy mérföldkőhöz, ugyanis alig pár ezer követő választja el attól, hogy már több mint 200 ezer követőt számoljon. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

„Hatalmas, színes, ragyogó, harsogó felirattal hirdetnénk ki azt, ami miatt a leginkább félünk az emberek ítélkező tekintetétől. Feltüntetnénk magunkon: „Igen, én ez vagyok, és az év háromszázhatvannégy napján szenvedek attól, hogy nem fogadtok el.” – folytatta az újabb mélyebb bejegyzését Győző.

Győzike ötlete még működhetne is, és valóban érdekes lenne látni, ki, mit gondol, jó beszélgetések születhetnének belőle. „Mindannyian láthatnánk egymás gyöngéit, és felismerve, hogy mindenkinek megvan a maga keresztje, az előítéleteket, a rosszindulatú pletykálást és az egymásról és önmagunkról gyártott hazugságokat felcserélnék az együttérzésre.”

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.