Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,961 $

Gáspár Evelin topformába lendült, sokan irigykednek rá

Sokan irigykednek Gáspár Evelinre, és a legújabb videója is csak ezt erősíti meg, mert topformában várja az igazi nyarat.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Evelin évekkel korábban úgy döntött, minden nehézsége ellenére átalakul, és egy olyan formát hoz össze, mint soha azelőtt. A sport sokáig kimaradt az életéből, de később gyakorlatilag mindent bepótolt, rengeteget edzett a kondiban, és ezzel csak tovább és tovább motiválta önmagát.

Megismerkedett a sport szépségével, és ezen időszak alatt totálisan lecserélte a ruhatárát. Szinte rá sem ismerni, ha összehasonlítjuk a korábbi időszakával a jelenlegit, és mára az egyik legdivatosabb hírességnek mondhatja magát. Lenyűgözően néz ki, csak dicsérettel tudjuk illetni, mert aki ilyen átalakuláson megy keresztül, az tudja, milyen sok energia van ebben. Soron kívül Elképesztő motoros tömeg jelent meg a felrúgott kisfiú lakhelyén Jászberényben

Evelin nemrég még Cipruson járt a családjával, ahol nagyon jól érezték magukat. Jobbnál jobb formát hoztak össze, és Gáspár Virág sem maradhatott ki a sorból, aki szintén sokat változott az évek alatt. Jó hatással van rá a nővére, gyakran programoznak együtt, és egy ideje Budapesten élik az életüket.

Győzike nagyobbik lánya megmutatta az aktuális formáját, ami láttán megint sokan fognak irigykedni rá. Ha kíváncsi vagy Evelin legújabb formájára és szettjére, akkor nincs más dolgod, mint erre a linkre kattintani a videóért. Hamarosan újabb tartalmakkal érkezik Evelin, érdemes őt követni.