Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,791 $

Gáspár Evelin ismét elhagyta az országot

Gáspár Evelin a születésnapja miatt ismét elhagyta az országot, ez egy nagyon különleges hétvége lesz számára.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Evelin nemrég még cipruson járt, ahol nagyon jól érezte magát, és kirobbanó formában van, akárcsak a húga, Gáspár Virág. Remek hangulatban nyaraltak, de Gáspár Győző és Gáspár Bea is ott volt velük, akik szintén élvezték a ciprusi kiruccant.

Meghívásra érkeztek Ciprusra, ahol remek időjárás fogadta őket, így semmire nem panaszkodhattak. Gyakorlatilag mindenük megvolt ahhoz, hogy igazán jól érezzék magukat, és közben sokat napoztak, finom ételeket ettek, koktélozgattak, egyszóval ez egy nagyon jó nyaralás volt számukra. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Evelin már születésnapi tortát is kapott, de csak szombaton ünnepel. Akkor lesz ugyanis a nagy nap, amit már nagyon várhatott. Evelint sem kell félteni, mindig megadja a módját a megjelenésének, és kiderült, hogy nemrég ismét elhagyta Magyarországot, ugyanis nem Budapesten fog ünnepelni.

A család a reptéren jelent meg, hogy külföldön ünnepeljék Evelin születésnapját. Az első felvételek is megjelentek róluk, és láthatóan remek hangulatban vették az irányt az új helyszín felé, ahonnan újabb tartalmakat várhatunk tőlük. A fotókat s a videókat erre a linkre kattintva nézhetitek meg, érhetitek el.

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.