Gáspár Evelin megmutatta a szexi pénteki szettjét

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Evelin a pénteknek is megadta a módját, egy igazán menő, szexi szettet választott magának, fehér színben.

Gáspár Evelin igazán otthonosan mozog a divat különleges és állandóan változó világában. Megtalálta azt a stílust, amiben jól érzi magát, amit szívesen képvisel, és maximálisan ki tud teljesedni benne.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Ez annak is köszönhető, hogy csúcsformába hozta magát, rengeteg irigye lett emiatt, akik igyekeznek ő bántani, de ezek a bántások inkább leperegnek róla. Nem tudnak vele mit kezdeni, Evelin jókat mosolyoghat ezeken a hozzászólásokon.

Rengeteg edzés van mögötte, ám mostanában rálépett arra az útra, aminek köszönhetően a fejlődése is felgyorsult. Talán soha nem érezte olyan jól magát a bőrében, mint most, és nem kevés munka van ebben.

Evelin láthatóan nem tervez visszavenni, sokkal inkább egyre feljebb és feljebb kapcsol, hogy még többet hozzon ki magából. Nem csoda, mert további potenciál lakozik benne, és ne feledjük, fiatal.

A 30-as évei még erősebbek lehetnek, és ezzel ő is tisztában van. Nem kevés bókot kap, és valószínűleg a liftes videója láttán is sokan írtak neki, amit erre a kinkre kattintva nézhettek meg korlátozott ideig.