Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,93 Ft
Euró
393,56 Ft
Font
467,79 Ft
Bitcoin
64,201 $

Gáspár Evelin smink nélkül sem tartja magát rusnyának

Ahogyan Evelin fogalmazott, smink nélkül sem tartja magát rusnyának, meg van elégedve önmagával.

...svg content...Fotó: YouTube/Liluland
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gáspár Evelin Lilunak adott interjút, amelynek ideje alatt természetesen a bőrápolás is fontos hangot kapott. Győzike idősebbik lánya például kerüli, hogy mindenhol sminkben jelenjen meg.

Annak a híve, hogy a valóságban is felismerjék, ne csak az Instagramon, mert a természetesség sokkal fontosabb számára. Nem tartja magát csúnyának, bár a jelenlegi bőrproblémái frusztrálják, mivel közel 30 éves koráig tökéletes bőre volt. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

Evelin a végletek embere, ha sminkelésről van szó. „Semmi, vagy minden.” – mesélte Lilunak a sztár, aki azt is elárulta, hogy sok sminkest ismer, és velük készítteti el a sminkjét, nem magának csinálja.

Survivor: Sabira óriási hibát követhetett el, azonnal száműzik a Holtak Szigetére?

Imádja a nagyon erős sminkeket, a műszempillákat, ám ezeket nem tudja elkészíteni. „Ebben nagyon-nagyon amatőr vagyok.” Evelin nem hajlandó megvenni a méregdrága kiegészítőket, ebből a szempontból biztosan spórol, így javarészt csak alkalmi sminkeket választ, amiket profik készítenek el.

A Survivor-ben is elégedett volt önmagával, miután visszanézte az epizódokat. „Amikor most nézem a képernyőn a filmet, én annyira büszke vagyok magamra. Én esküszöm, olyan szépnek látom magam.”

Lapozó: 1 2

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.

Botránnyal indult a párizsi olimpia

Marokkó 2-1-re legyőzte Argentínát a férfi labdarúgótorna nyitómérkőzésén, ám mindezt csak egy nagy csavar végén.