Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,77 Ft
Euró
379,76 Ft
Font
442,75 Ft
Bitcoin
41,727 $

Gáspár Evelinék is kint vannak a Ferencváros meccsén (fotók)

Gáspár Evelin édesapjával és édesanyjával közösen látogatott ki a Ferencváros legutóbbi nemzetközi mérkőzésére.

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Evelin nemrég még Görögországban járt, ahol remekül érezte magát. Az egyik legjobb barátnője is vele tartott, szuper-vonzó volt, és egymást váltották a szexibbnél szexibb fotók az Instagramon.

Rengeteg dicséretet kaptak, és Evelin olyan formába lendült, mint azelőtt soha. Szavakat sem találnak a formájára a rajongók, akik rendre bókokkal árasztják el, valóban meggyőző , amit elért a hónapok alatt. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Ez már most egy rendkívül erős nyári forma 2024-re, és van egy olyan érzésünk, hogy növelni fogja a tempót. Az évek során egyre jobb és jobb nyári formával köszönt be, és még mindig van benne potenciál.

Evelin imádja a divatot, ez a hazai megjelenésén is jól látszik. Szereti az elegáns ruhákat, a kiegészítőket, és így tovább, bennünket is meggyőzőt, és biztosak lehetünk abban, hogy fog még meglepetést okozni.

Már nem először látogatott ki a Ferencváros mérkőzésére, most is így tett Gáspár Győző és Gáspár Bea társaságban. Meg is adták a módját, a fotókat erre a linkre kattintva érhetitek el korlátozott ideig.

Nem mindennapi, zárás utáni akciót hirdetett az Auchan

A zárás utáni vásárlási lehetőség a törzsvásárlók számára lett meghirdetve.