Dollár
395,07 Ft
Euró
417,98 Ft
Font
484,85 Ft
Bitcoin
17,192 $

Trükkösen villant meg Gáspár Evelin formás feneke

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nem tudjuk, hogy véletlen vagy sem, de eltalálta a pillanatot Gáspár Evelin, aki igyekszik feltöltődni a melegben.

Idehaza már nincs jó idő, bár relatív, mi számít annak, mert túlságosan hideg sincs. Sokáig éltünk szárazságban és melegben, már ideje volt annak, hogy a természet kapjon némi utánpótlást, és ennek az időszaknak is megvan a maga szépsége.

Soron kívül Korlátlan internettel lepi meg ügyfeleit a Telekom

Nyilván a nyár vidámabb, pezsgőbb, és furcsán hathat, hogy késő délután már sötét van, de lesz még jó idő, hamar eltelnek a hónapok, az utóbbi időben pláne. A sztárok is igyekeznek még egy kicsit feltöltődni, és aki teheti, meleg helyre utazik a tél előtt.

Horváth Éva és családja például visszaköltözött Balira, ahol nem lehet panaszuk, nagy a forróság és a környezet is totálisan más. Ugyanakkor nem kell olyan messzire utaznunk, hogy meleg időjárásban legyen részünk.

Gáspár Evelin és párja pár nappal ezelőtt repülőre ültek, hogy nyaraljanak még legalább egyet a hidegebb időjárás beköszönte előtt. Ez kvázi egy második nyarat ünnepelhetnek, bár egyelőre nem tudni, mikor térnek vissza.

Evelin gondoskodik arról, hogy a követők ne unatkozzanak, ez a bikinis fotó is felpezsdítette a hangulatot. Aki figyelmes, az Evelin látványos fenékformáját is kiszúrhatja ebben a trendi és szexi bikiniben.

Ilyen szerelmes Palvin Barbi