Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

Gáspár Evelin az esküvőben sem biztos: „apámat ismerve, az nem rólam, rólunk szólna”

Fotó: Facebook/Gáspár Evelin
Style
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Többek között azt is megosztotta, hogy a párjával jelenleg más terveik vannak, ugyanis közös élményekre és utazásokra vágynak elsősorban.

Gáspár Evelin sok időt tölt vidéken azóta, hogy egy pár lettek Varga Attilával, akit Nyíregyházához köt a munkája, ám a fiatal lány ezt egy cseppet sem bánja, ugyanis elmondása szerint jól érzi ott magát és a helyiekkel is összebarátkozott.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

A Story magazinnak elárulta, bár már jó néhány hónapja együtt járnak a fiúval, mégsem került szóba az esküvő, illetve ő sem tudja most elképzelni magát hófehér menyasszonyi ruhában, aminek megvan az oka.

„Nem volt eljegyzésünk, és az esküvőben sem vagyok biztos, mert apámat ismerve, az nem rólam, rólunk szólna, hanem annak kellene történnie, amit Győző akar. Nem az én nagy napom lenne”

– fogalmazott Evelin.

A gyermekvállalás is szóba került

Állítása szerint a párjával jelenleg más céljaik vannak, ugyanis közös élményekre és utazásokra vágynak elsősorban, így a gyermekvállalás témája sem merült még fel, s erről is megvan a saját határozott véleménye – írta a Blikk.

„Az idős emberek mindig azt mondják, hogy régen is voltak viharos időszakok, mégis születtek gyerekek. Én felelősséggel akarok gyereket vállalni. Csak akkor hozom meg a döntést, ha úgy érzem, tisztességes, kulturált körülmények között nőne fel, nem egy szétesett világban”

– emelte ki.

Majd a fiatal lány arra utalt, Szabolcsban sem szokott unatkozni, mert sokat kirándulnak a környéken, és bárhová megy, csak szeretet és kedvesség veszi körül. Hozzátette, ezt Attila rokonságának és az ott élőknek köszönheti, ráadásul a szülővárosában sosem volt része ilyen megbecsülésben és tiszteletben.

A két család összeboronálása kapcsán pedig azt mondta, a 28. születésnapja remek lehetőséget kínált erre, ami véleménye szerint jól sikerült, emellett bízik benne, a szülei is meglátogatják majd Nyíregyházán.