Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,64 Ft
Euró
391,93 Ft
Font
466,47 Ft
Bitcoin
66,468 $

Gáspár Evelin az elmúlt időszak egyik legjobb szettjét rakta össze

Személyes kedvencünk az elmúlt időszakról az a szett, amit Gáspár Evelin összeállított magára a hétvége előtt.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Evelin nagyon őszintén beszélt egy friss interjújában az őt ért támadásokról, amiket a legtöbb esetben nem vesz fel. Amikor azonban bőre minőségét kritizálják, az fájó számára, mert nem tehet róla, ráadásul több éve kezelésekre jár, hogy ebből is a lehető legtöbbet tudja kihozni, ami nem egyszerű.

Élete formájában van, és nem tagadja, soha ezelőtt nem érezte olyan jól magát, mint most. Dubajban ünnepelte 30. születésnapját a családjával, akik ennek is megadták a módját, és sok köszöntést kapott az ünnepelt, aki nemcsak formás, hanem divatos is, remekül forgatja a trendeket. Soron kívül Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

Nem lehet panasz rá, és azok, akik kicsit is otthonosan mozognak a divat világában, láthatják, hogy Evelin ezen a téren is rengeteget fejlődött. Csak dicséretet érdemel, és szerencsére még mindig nagyobb figyelmet fordít erre, semmint azokra, akik bármibe képesek belekötni, és durván szólnak hozzá a posztjaihoz.

Evelin ezúttal egy könnyed, de legalább annyira elegáns szettet állított össze magának, ami az egyik személyes kedvencünk. Hamar sikert aratott vele, és reméljük, hogy látni fogjuk még rajta ezt a kombinációt, mert nagyon rendben van.

Akár családtagok is taníthatják majd a vezetést az új KRESZ-szabályok szerint

A Közlekedési Minisztérium új javaslatokat dolgoz ki a KRESZ megújítására, melyek között ott szerepel a családtagok által végzett vezetésoktatás lehetősége és az utánképzési rendszer átalakítása is.

Elutazott Párizsba a magyar úszóválogatott, Milák viszont nem tartott velük

A szövetségi kapitány mondta el, hogy a 200 méteres pillangóúszás olimpiai bajnoka miért maradt itthon egyelőre.

Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

Annak ellenére, hogy több mint 2000 külföldi embercsempészt engedtek szabadon, a magyar büntetés-végrehajtási intézetek kapacitása továbbra is teljes kihasználtságon van.