Garantáltan elolvadsz Dallos Bogi és Puskás Peti új közös képétől

not image

A T-800-as

2021.január.22 - 20:15

Egy egészen imádnivaló és cuki duó, akikre jó ránézni, mert a képeken keresztül is átjön, hogy menyire szeretik egymást.

Dallos Bogi és Puskás Peti az X-Faktornak köszönheti a szerelmét, ahol a zsűriben foglaltak helyet. Szinte azonnal érezni lehetett, hogy megvan közöttük a lelki összhang, és láss csodát, be is jöttek a jóslatok.

Peti sokáig kereste az igazit, aki jó pár esztendővel idősebb, mint Bogi, bár az énekes DiCaprióhoz hasonlóan kölyökképű maradt, nem látszik rajta a kor. Az énekesnő pedig mint mondtuk, még mindig fiatal, és egy csodaszép lány.

A Nyerő Párosban imádtuk őket, de voltak mélypontok is, szerencsére nem közöttük, mert mindig meg tudták beszélni a problémákat. Ez az alapja egy jól működő kapcsolatnak, mivel hiába van meg a testiség és a vonzalom, ha a felek elbeszélnek egymás mellett.

Vasvári Vivi elmondta, kinek való a szerelem, és milyen igaza van!

Bogiéknál ezt nem tudjuk elképzelni, és talán valóban együtt fognak megöregedni, ami egy fantasztikus sikertörténet lenne, és ékes bizonyítéka annak, hogy ebben a rohanó világban is vannak „örök szerelmek”.

Ők ketten valóban szeretik egymást, és nemrég egy nagyon kis cuki képet tettek közzé egymástól, mint egy James Bond és a James Bond-lány. „Hú de rég voltunk ilyen elegánsak szerelmem, utoljára akkor, amikor a kép készült.” – írta Bogi.