Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,79 Ft
Euró
393,19 Ft
Font
460,52 Ft
Bitcoin
62,772 $

A GameStop bejelentette, még idén elkaszálja kriptotárcáit

Egy ideje már sejthető volt, ám most hivatalosan is bejelentették.

Fotó: Wikimedia Commons/Tdorante10
PC

Borbély Fanni

Szerkesztő

A GameStop bejelentette, hogy november 1-jén kivonja a forgalomból iOS és Chrome bővítményes kriptotárcáit, a döntést pedig azzal indokolták, hogy még mindig szabályozatlan a kriptók világa.

Ugyanakkor kiemelték, az ügyfelek továbbra is hozzáférhetnek majd a pénzükhöz. A GameStop a weboldalán közzétett közleményben úgy fogalmazott: Soron kívül A benzin ára feljebb megy, a gázolajé csökken péntektől

„Azt tanácsoljuk, hogy minden vásárló biztosítsa, hogy 2023. október 1-jéig hozzáférjen a Secret Passphrase-hez. Minden olyan ügyfélnek, aki hozzáfér a Secret Passphrase-hez, lehetősége van arra, hogy bármelyik kompatibilis pénztárcában visszaállítsa a számláját.”

A GameStop még 2021 májusában jelentette be, hogy belevág az NFT- és a kriptobizniszbe, ám már tavaly elkezdték visszavágni e tevékenységeket, miután a vállalat nem ért el túl nagy sikereket velük.

A kriptók bevezetése azonban kifejezetten ellentmondásos volt, egyesek örültek, míg mások masszív kritikákat fogalmaztak meg a bevezetés kapcsán.

Egy több mint érdekes és izgalmas interjú készült Szoboszlai Dominikkel

Exkluzív interjút adott Szoboszlai Dominik a Spíler 1 TV-nek, amit szombat este vetítenek le.