Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,05 Ft
Euró
392,76 Ft
Font
458,39 Ft
Bitcoin
61,279 $

Fürge Smarttal menekült a rendőrök elől egy budapesti sofőr

Kicsi autó, nagy hajcihő – meggyűlt a bajuk a rendőröknek a menekülő autóssal.

Fotó: Youtube | Police Hungary
Bűnügy

Bense Róbert

Szerkesztő

Nem véletlenül menekült ekkora elánnal a rendőrök elől az a sofőr, aki sorra hágta át a szabályokat Budapest IX. kerületében. A Smart útját végül egy másik rendőrautó állta el.

Előtte azonban buszsávon hajtott, piros lámpán és záróvonalon ment át, és még egy behajtani tilos táblát is megszegett, hogy a villamossíneken cikázást és a vélhető gyorshajtást ne is említsük. Soron kívül Szentkirályi Alexandra: „Kiszabadítjuk Budapestet Gyurcsány fogságából”

Szerencsétlenségére a budapesti rendőrök fedélzeti kamerája mindent rögzített, így esélye sincs még csak letagadni sem a szabálytalanságokat. A menekülés pedig tovább súlyosbítja a bűnlajstromát.

A sofőrt végül a rendőrök előállították, az üldözést követően pedig még arra is fény derült, hogy nem rendelkezett jogosítvánnyal. A Smart mindenesetre remek kis menekülőautónak bizonyult.

Kiesett a Manchester City és az Arsenal a Bajnokok Ligájából

Az Arsenal már a rendes játékidőn belül kiesett a Bajnokok Ligájából a Bayern München ellen, addig a Manchester City és a Real Madrid hosszabbítást játszott.

Akár háromszor annyit is kereshet egy másodosztályú focista, mint az átlag magyar

Révész Bálint szerint jelenleg 2 millió forint a plafon, de az átlag 600 ezer és 1,3 millió között keres. Ha pedig a csapat jól teljesít, erre különböző bónuszok is rájönnek.