Friderikusz zseniális teaser videója az új csatornájáról, magasra tette a lécet

Fotó: YouTube/Friderikusz Podcast
not image

Hujber Dávid

2021.április.20 - 17:53

Friderikusz Sándor az egyik legnagyobb név a hazai média történelmében, és ennek eleget téve nagyon magasra teszi a lécet.

Nem sokan lehetnek Magyarországon, akik ne ismernék Friderikuszt, még a fiatalok számára is ismerős lehet a név, hiszen egy igazi legendáról beszélünk, aki jelenleg is aktív a szakmában. Nemrég volt egy nagyobb visszatérése televíziósként, most azonban más irányt vesz a karrierje.

Korábban már beszámoltunk a nagy váltásról, ami egyúttal azt is jelenti, hogy a médiasztár megérkezett arra a platformra, ami manapság az egyik legnagyobb piaccá nőtte ki magát. Ha itt is leteszi a névjegyét, azzal rengeteg nézőt, hallgatót szerezhet magának.

Mivel igen komoly a verseny a fogyasztókért, nem kizárt, hogy Sándor nem kevés nézőt, hallgatót fog maga mellé állítani. Őt ismervén, a minőségre és az érdekes témákra biztosan nem lesz panasz, gyakorlatilag már a teaser videójával nagyon magasra tette a lécet.

„Az utóbbi időben egyre gyakrabban az jutott az eszembe, mi lenne, ha végre azzal foglalkoznék, ami tényleg érdekel. Például ha rendszeresen olyan témákról és olyan emberekkel beszélgetnék, amelyek és akik engem biztosan foglalkoztatnak.” – olvasható a Friderikusz Podcast videójának leírásában.

„Az elmúlt másfél-két évben összegyűjtöttem hatszáznál is több témát és személyiséget, tulajdonképpen ezeknek a kibeszéléséből, bemutatásából áll majd a csütörtök esténként 8 órakor a facebook-on és a youtube-on látható, de bármikor visszanézhető sorozatom, amit podcast-formában meghallgatni is lehet.”

Április 29-től minden csütörtök este a Facebook-on, a YouTube-on és a Podcast-formában is! Kíváncsian várjuk a folytatást, mert ez szinte biztosan nagy durranás lesz, igazán minőségi tartalommal.