Dollár
395,72 Ft
Euró
417,33 Ft
Font
483,51 Ft
Bitcoin
16,934 $

Francia Nagydíj: Vettel az év egyik legnagyobb mentését mutatta be vasárnap (videó)

Fotó: Sebastian Vettel, az Aston Martin német versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Osztrák Nagydíjának második szabadedzésén a spielbergi pályán 2022. július 9-én. A futamot július 10-én rendezik. MTI/AP/Matthias Schrader
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Nagyon-nagyon közel volt ahhoz, hogy belerongyoljon a csapattársába, ám végül, ha milliméterekkel is, de elkerülte Lance Strollt.

Ez sem Sebastian Vettel éve, akit sokan leírtak, már a ferraris évei alatt is, noha egy négyszeres világbajnokról beszélünk. Tiszta sor, nem egyszer hibázott, talán a nagyobb nyomás miatt is, de nála jobban senki sem akart világbajnokságot nyerni a Ferrarinál.

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

Nagy álma teljesült volna, már csak a nagy példaképe, Michael Schumacher miatt is, ám az égiek nem voltak vele kegyesek, és az olaszok végül nem hosszabbítottak vele. Ezután az Aston Martinnál próbált szerencsét, és jelenleg is a britek versenyzője.

Nincs egyszerű dolga, mert az autója nem olyan versenyképes, mint azt szerették volna. Állandó pletyka a sajtóban, hogy mi lesz vele, mert mégis egy négyszeres világbajnokról beszélünk, aki nem idős a folytatáshoz.

Meglátjuk, hogy mit hoz a jövő, de az biztos, hogy Vettel reflexei még mindig a helyükön vannak, és akkor finoman fogalmaztunk. Nézzük csak meg közelebbről azt a manővert, amit Lance Stroll, a csapattársa ellen mutatott be.

Sajtóértesülések szerint a Barca visszaszerezné Messit

Nagy harc volt közöttük a pontszerző helyért, és volt egy pillanat, amikor Vettel bemehetett volna Stroll mellé. Végül majdnem hatalmas csattanás lett a vége, de Vettel még időben lépett a fékre, a csodával határos módon egyben maradta a két autó a Francia Nagydíjon.