Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Fotókon az M3-ason történt súlyos baleset, közutas járművet lökött árokba egy kamion

Mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani a baleset sérültjét.

Vecsés, 2023. április 18. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkagépei sorakoznak a vállalat munkavégzés közben elgázolt közútkezelõ szakemberei emlékére szervezett eseményen az M0-s autóút alacskai pihenõhelyén 2023. április 18-án. A Magyar Közút szigetszentmiklósi mérnökségérõl ide rendõrségi felvezetéssel konvojban indult el egy-egy elhunyt közútkezelõ nevét viselõ 21 munkagép, így tisztelegve emlékük elõtt. A cégnél 2000 óta 21 közútkezelõ vesztette életét munkaterületen, munkavégzés közben, többnyire figyelmetlen sofõrök miatt. MTI/Koszticsák Szilárd
Baleset

Bense Róbert

Szerkesztő

Súlyos állapotban, mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő munkatársát, miután egy kamion árokba lökte a brigádszállító autójukat, ami a leállósávon, figyelmeztető jelzés mellett a forgalomelterelés előjelzését végezte.

Mint közösségi oldalukon megírták, 2022. szeptembere óta, mióta az MKIF üzemelteti a magyarországi gyorsforgalmi utak mintegy 60%-át, az M3-as autópályán kedden történt baleset már a 36. olyan karambol volt, amelyet a közútkezelő kollégái  szolgálatteljesítés közben szenvedtek el. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Legtöbbször a közlekedők figyelmetlensége vezet a hasonló balesetekhez, ezért arra kérik őket a közútkezelők, hogy lassan közelítsék meg a munkaterületeket, figyeljenek az útkezelő járműveikre, valamint az előjelzésekre is. Emellett tartsanak nagyobb távolságot, amikor elhaladnak a munkatársaik mellett.

Júniustól hét kínai város lesz elérhető közvetlen légijárattal Budapestről

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta, hogy új közvetlen légi összeköttetés jön létre a két ország között.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.