Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,338 $

Forgalomkorlátozásokat jelentettek be Budapesten filmforgatás, biztosítás és a vizes vb miatt

Több kerületet is érint a változás, amire a rendőrség hívta fel a figyelmet, így mindenki legyen kellően körültekintő, amikor az érintett szakaszon jár.

Fotó: Unsplash/Andreas M
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrségi tájékoztatás szerint június 20-án filmforgatás, biztosítás és a FINA 2022 vizes világbajnokság miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani a főváros több kerületében. Ez Budapest II., V., IX., és XIII. kerületét érinti.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a mai napon az alábbi forgalmirend-változás lép életbe a főváros területén – olvasható a hétfőn kiadott hivatalos közleményben. Soron kívül Az év végére 5000 fogyatékossággal élő ember lakhat kis lakásokban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek! Erre a linkre kattintva elérhetjük a kerületeket érintő forgalomkorlátozások leírását, további információkat kaphatunk, illetve a térképek segítségével még szélesebb körben tájékozódhatunk erről.