Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,85 Ft
Euró
393,32 Ft
Font
457,72 Ft
Bitcoin
66,832 $

Fodor Zsóka a Várkonyi Andrással való vitáról: magas a vérnyomásom, remeg kezem, lábam

Mint mondta, a sok évnyi barátság és a számos közös munka után nagyon fáj neki ez az egész.

Fotó: YouTube/LifeTV
Relax

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint arról már több cikkünkben beszámoltunk, Várkonyi András korábban azt mondta, azért nem dolgoznak többé együtt Fodor Zsókával, mert szakmailag és emberileg is csalódott a színésznőben. Elmondása alapján még az ősszel le volt kötve két olyan előadásuk, amit Zsóka nemcsak neki, hanem a szervezőknek is letagadott. Mivel pedig nem jelent meg a helyszíneken, anyagi kárt okozott Andrásnak.

Minderre a színésznő úgy reagált, hogy „nagy gyomros volt ez neki”, s szerinte a színész ezzel csak „belé akart rúgni”. Majd arra is kitért, hogy az említett két elmaradt előadásból ő csak egyre emlékszik, és ha tudott volna róla, elment volna. Illetve arra utalt, ha a színész felhívta volna, hogy megbeszéljék a dolgokat, ő nyitott lett volna rá, ám erre nem került sor. Soron kívül Kibillent a Balaton, elöntötte a víz a badacsonyi strandot

Egyúttal hozzátette, neki is van rá oka, miért nem lép fel többet egykori kollégájával, de „nem fog kitálalni”. Ám Zsóka azt is leszögezte, hogy mióta Várkonyit ismeri, soha nem mondott róla rosszat, ha pedig a színész egyetlen egy interjút elő tud hozni a múltból, ami ennek ellenkezőjét bizonyítja, akkor ő a Nagykörút közepén letérdel és bocsánatot kér tőle.

Közben eltelt pár hét, a színésznőt azonban nem csak lelkileg, de testileg is megviseli a feszült helyzet. A sok stressz miatt ugyanis a vérnyomása is magas lett, és úgy érzi, 40 év barátság után nem ezt érdemelte. „Idegileg elég rossz állapotban vagyok. Az orvosnőmmel elég szoros a kapcsolatom. Amit ő csinált, az eléggé mellbevágott” – nyilatkozta a Kiskegyednek, ebből szemlézett az Origo.

„Azóta magas, 170-es a vérnyomásom, remeg kezem, lábam, mert ez hitelrontás. Ha valami baja van velem, ami tudom, hogy van, mert mindig mindenki visszamond. Ezen gondolkozzon el az Andris, mert mindent tudok, amit rólam mond a hátam mögött. Nem beszéltünk azóta sem, és valószínű nem is fogunk, mert miről… Nagyon fáj. Úgy érzem, nem érdemeltem meg tőle” – fogalmazott.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.