Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Filterek nélkül mutatta meg bikiniformáját Szorcsik Viki

Szorcsik Viki is a formás sztárok közé sorolható, aki láthatóan odafigyel magára, arra, hogy egészséges sportos életet éljen.

...svg content...Fotó: Instagram/Szorcsik Viktoria
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Szorcsik Viki a 70-es évek végén látta meg a napvilágot, így éles emlékei lehetnek a legendás 80-as évekből, amikor még gyerek volt. Egy klasszikus korszak, ami rengeteg izgalmat és újdonságot hozott, hiába az akkori rendszer, voltak azért jó dolgok is.

Viki is sokat tudna mesélni erről, aki nem Budapesten, hanem a fővárostól távol, Salgótarjánban született, akárcsak évekkel korábban Gáspár Győző. Viki októberben tölti be a 46. életévét, de nincs miért aggódnia. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

Nem is oly rég még Csuti volt a párja, a Farm VIP után jöttek össze, ám nem tartott sokáig a kapcsolatuk, Sokszor Vikiről szólt a műsor, erősen megosztotta az embereket, sokaknál kiverte a biztosítékot viselkedése, durva támadásokat kapott.

Viki nemcsak egy sikeres színésznő, hanem egy nagyon formás, csinos és vonzó híresség is. A legújabb bikinis fotója is csak azt bizonyítja, nem lehetetlen 45 évesen csúcsformában lenni, és ehhez még filterekre sincs szükség. A fotót erre a linkre kattintva érhetitek el korlátozott ideig.

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter azt mondja, vagy ő, vagy senki

Gyurcsány Ferenc hosszú idő után ismét szóba hozta Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét, aki csak saját magukat látják ideális választásnak a kormány élére.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.