Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,557 $

Fidesz: a magyar baloldal is érintett lehet a brüsszeli korrupciós botrányban

A Fidesz azt állítja, „erős a sejtésük”, hogy a „dollárbaloldal európai parlamenti képviselői”, Dobrev Klárától Ujhelyi Istvánig kapcsolatban állhattak a brüsszeli korrupciós botrány első számú vádlottjával.

...svg content...Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Európa

Takács Petra

Szerkesztő

A Fidesz szerint a magyar baloldal EP-képviselői kapcsolatban állhattak a brüsszeli korrupciós botrány vádlottjával.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfői videónyilatkozatában azt mondta: a brüsszeli korrupciós botrányról szóló híradások alapján „erős a sejtésük”, hogy a „dollárbaloldal európai parlamenti képviselői”, Dobrev Klárától Ujhelyi Istvánig kapcsolatban állhattak a brüsszeli korrupciós botrány első számú vádlottjával, a volt parlamenti alelnökkel, Eva Kailival.

Mint mondta: a „dollárbaloldal” a külföldi befolyásolással kapcsolatos botrányhoz hasonlóan, most is tagad, holott Eva Kailival nemcsak munkakörből adódóan ismerhették egymást, de közös Facebook-bejegyzésekkel, fényképekkel és „vigyorgós szelfikkel is megörökítették bajtársiasságukat”.

Hollik István azt hangoztatta: ideje lenne, hogy a „dollárbaloldal” végre egyenesen beszéljen mind a külföldi befolyásolás ügyéről, mind pedig arról, hogy milyen szerepük volt a brüsszeli korrupciós botrányban.

(MTI)

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.