Clouds
21 Budapest
Dollár
354,28 Ft
Euró
385,95 Ft
Font
432,87 Ft
Bitcoin
23,649 $

Mióta itt jártál:

Fidesz: a magyar baloldal is érintett lehet a brüsszeli korrupciós botrányban

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Európa

Takács Petra

Szerkesztő

A Fidesz azt állítja, “erős a sejtésük”, hogy a “dollárbaloldal európai parlamenti képviselői”, Dobrev Klárától Ujhelyi Istvánig kapcsolatban állhattak a brüsszeli korrupciós botrány első számú vádlottjával.

A Fidesz szerint a magyar baloldal EP-képviselői kapcsolatban állhattak a brüsszeli korrupciós botrány vádlottjával.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfői videónyilatkozatában azt mondta: a brüsszeli korrupciós botrányról szóló híradások alapján “erős a sejtésük”, hogy a “dollárbaloldal európai parlamenti képviselői”, Dobrev Klárától Ujhelyi Istvánig kapcsolatban állhattak a brüsszeli korrupciós botrány első számú vádlottjával, a volt parlamenti alelnökkel, Eva Kailival.

Mint mondta: a “dollárbaloldal” a külföldi befolyásolással kapcsolatos botrányhoz hasonlóan, most is tagad, holott Eva Kailival nemcsak munkakörből adódóan ismerhették egymást, de közös Facebook-bejegyzésekkel, fényképekkel és “vigyorgós szelfikkel is megörökítették bajtársiasságukat”.

Hollik István azt hangoztatta: ideje lenne, hogy a “dollárbaloldal” végre egyenesen beszéljen mind a külföldi befolyásolás ügyéről, mind pedig arról, hogy milyen szerepük volt a brüsszeli korrupciós botrányban.

(MTI)