Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,79 Ft
Euró
393,34 Ft
Font
457,26 Ft
Bitcoin
66,743 $

Fergeteges tartalmakkal készül a Disney+, mutatjuk az áprilisi premiereket

Izgalmasabbnál izgalmasabb sorozatok és filmek érkeznek áprilisban a Disney+-ra!

Fotó: Disney+
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

Dokumentumsorozatokkal köszönti az áprilist a Disney+, például a „Vanderpump Villa-val” betekinthetünk Lisa Vanderpump és személyzetének mindennapjaiba. A Bon Jovi rajongóknak érkezik a négy epizódból álló „Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story” minisorozat és még közelebbről ismerhetik meg a negyven éves zenekart. Az állatszeretőknek pedig a „Secret of the Octopus-t” javasoljuk, amiből kiderül, hogy miért is olyan különlegesek a polipok.

A Disney+ a dráma kedvelők számára is tartogat meglepetéseket. Az „FX Viszály: Capote és a hattyúk-ból” kiderül pédlául, hogy Truman Capote hogyan vált az elithez tartozó nők bizalmasává, és miként okozta egy árulás a vesztét. A romantikázni vágyóknak a „The Greatest Hits” lesz a legjobb választás. Soron kívül Kibillent a Balaton, elöntötte a víz a badacsonyi strandot

VANDERPUMP VILLA
ORIGINAL SOROZAT

Április 1.
Három epizóddal indul

A dekadencia és a kicsapongás találkozása egy dokudráma-sorozatban, amely Lisa Vanderpump gondosan kiválasztott személyzetének napjait követi a Vanderpump-villában, a Chateau Rosabelle nevű exkluzív francia birtokon, ahol dolgoznak, élnek és szórakoznak.

THANK YOU, GOODNIGHT: THE BON JOVI STORY
ORIGINAL SOROZAT

Április 26.
Minden epizód elérhető

A „Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story” (Thank You, Good Night: The Bon Jovi Story) című négyrészes sorozat az ikonikus zenekar, a Bon Jovi hősies múltját és bizonytalan jövőjét mutatja be.

A már 40 éve a rock ‘n roll bálványai közé tartozó zenekari tagok a szakadék szélére kerülnek, amikor az énekes sérülése a teljes leállással fenyeget.

FX VISZÁLY: CAPOTE ÉS A HATTYÚK
ORIGINAL SOROZAT

Április 17.
Minden epizód elérhető

Az „FX Viszály: Capote és a hattyúk” (FX’s Feud: Capote vs. The Swans) című sorozata a híres íróról, Truman Capote-ról szól. A férfi egykor az elit társaság krémjébe tartozó hölgyek bizalmasa volt, akiket ő hattyúknak becézett. Árulása azonban tönkretette ezeket a kapcsolatokat, őt magát száműzte az előkelő közegből, és az önpusztítás spiráljába taszította, amelyből végül sosem talált kiutat.

SECRET OF THE OCTOPUS
NATIONAL GEOGRAPHIC SOROZAT

Április 22.
Minden epizód elérhető

A polipok a Földön olyanok, mint a földönkívüliek: három szív, kék vér és a képesség arra, hogy egy szemgolyónyi nagyságú téren átpréseljék magukat. James Cameron, az Oscar®-díjas filmrendező és a National Geographic felfedezője, a díjnyertes „Secret of” franchise következő részével a „Secret of the Octopus” (Secret of the Octopus) című sorozattal tér vissza.

A háromrészes produkció a polipok egyedülálló szuperképességeit, rendkívüli intelligenciájukat és titkos szociális életüket tárja fel. Annyi felfedezni való van még ezekkel a furcsa és csodálatos élőlényekkel kapcsolatban, amelyek elég intelligensek ahhoz, hogy szerszámokat használjanak, átalakítsák a testüket, más állatokat utánozzanak, vagy akár más fajokkal kommunikáljanak.

A díjnyertes színész, Paul Rudd narrációjával és a National Geographic kutatójával, a Wayfinder-díjas tudományos kommunikációs szakemberrel, Dr. Alex Schnell közreműködésével készült „Secret of the Octopus” (Secret of the Octopus) minden eddiginél közelebb visz minket ezekhez a megfoghatatlan lényekhez.

THE GREATEST HITS
SEARCHLIGHT PICTURES FILM

Április 12.

Harriet rájön, hogy a művészet az életet imitálja, amikor felfedezi, hogy bizonyos dalok képesek visszarepíteni őt az időben – szó szerint. Időutazása közben a múltat egykori barátjának romantikus emlékein keresztül éli újra, a jelenben pedig épp egy új szerelmi kapcsolata alakul. Mialatt a zene és az emlékek közötti hipnotikus kapcsolaton keresztül barangol, elgondolkodik – ha meg is tudná változtatni a múltat, vajon meg kellene-e tennie?

IWÁJÚ
ORIGINAL SOROZAT

Április 10.
Minden epizód elérhető

Az „Iwájú” (Iwájú) egy eredeti animációs sorozat, ami egy futurisztikus Lagosban, Nigériában játszódik. Az cselekmény a jómódú szigetről származó fiatal lány, Tola és a technológia iránt érdeklődő legjobb barátja, Kole felnőtté válásának történetét meséli el, akik felfedezik a világunkban rejlő különböző titkokat és veszélyeket.

BLUEY: A JEL
KÜLÖNKIADÁS

Április 14.

Ez a humoros sorozat őszinte bepillantást enged a Pásztor család életébe. Bluey, a határtalan fantáziával bíró ausztrál pásztor kölyökkutya szereti játékos kalanddá változtatni a mindennapokat. Kishúgával, Bingóval együtt belevetik magukat a világ felfedezésébe. A „Bluey” (Bluey) két új epizóddal bővül ebben a hónapban. Az elsőt, a „Szellemkosár” (Ghostbasket) című részt április 7-én mutatják be, a 28 perces különkiadás, a „Bluey: A jel” (Bluey ‘The Sign’) pedig április 14-én érkezik.


A NYOMOZÓ
ORIGINAL SOROZAT

Április 3-tól
2 epizóddal indul

A nyomozó főszereplőjét, Colter Shaw-t játszó Justin Hartley egy magányos túlélő, aki megtorlást keresve járja az országot. Profi nyomkövetőként segít a magánembereknek és a bűnüldöző szerveknek mindenféle rejtély megoldásában, miközben saját szétszakadt családjával is meg kell küzdenie. A sorozat Jeffery Deaver The Never Game című bestsellere alapján készült.

Tudtad?

⦁ Nagyszerű hír a koreai sorozatok iránt lelkesedőknek: Április 10-én egy újdonság, a „Blood Free” (Blood Free) érkezik a Disney+-ra.
⦁ A szeretett „Bluey” (Bluey) visszatér a „Szellemkosár”(Ghostbasket) című új epizóddal, amely április 7-én jelenik meg. Április 14-én induló az első, hosszabbított különkiadás, „A jel” (The Sign) című epizódja.
⦁ „A sógun” (Shogun), a sikeres japán sorozat befejező epizódja április 23-án jön. Ha eddig lemaradtatok róla, addig még lesz időtök az előző részeket.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.