Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,17 Ft
Bitcoin
27,212 $

Azzal fenyegettek egy szolgálaton kívüli rendőrt, hogy megverik

Fotó: Pixabay
Bűnügy
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A nyomozók szerint az incidens március 6-án, egy pécsi edzőteremben történt, s azzal kezdődött, hogy két személy trágár szavakkal illetett egy egyenruhást.

Mint kiderült, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztály, valamint a Nemzeti Védelmi Szolgálat közös munkájának köszönhető, hogy március 20-án elfogtak és előállítottak egy 46 éves férfit Pécsett, aki korábban megfenyegetett egy rendőrt.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

A nyomozók szerint az incidens március 6-án, egy pécsi edzőteremben történt, amikor a gyanúsított és egyik ismerőse trágár szavakkal illetett egy szolgálaton kívüli rendőrt, de azzal is fenyegették, hogy megvárják a terem előtt és megverik, illetve megveretik.

Társát – egy 18 éves férfit – másnap fogták el az egyenruhások, de azóta mindkét személy kihallgatására sort kerítettek, s ellenük zaklatás vétsége miatt indult büntetőeljárás a Pécsi Rendőrkapitányságon.

A police.hu beszámolójából kiderül, hogy a 46 éves férfi ellen több erőszakos bűncselekmény miatt is nyomoznak a rendőrök, ezért őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását, amelyet a bíróság elrendelt.