18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kábítószer-túladagolás miatt ráesett, és megölte 4 hónapos kislányát egy libanoni apa

Fotó: CHIRAG K/Unsplash
not image

Borbély Fanni

2021. július 21. - 21:16

Egy apát azzal vádolnak, hogy megölte 4 hónapos kislányát Libanonban, miután a rendőrség szerint kábítószer-túladagolás közben ráesett.

A 38 éves libanoni Jesse Wayne Craddock ellen egy esküdtszék emelt vádat. Craddock már korábban is börtönben volt Wilson megyében próbaidő megszegése miatt – közölte a rendőrség.

A haláleset április 3-án történt, amikor a rendőröket a Murfreesboro Roadon lévő Travel Innhez hívták. A csecsemő nem reagált, Craddock pedig zavart volt – közölte a rendőrség. A nyomozók szerint Craddock a fentanil hatása alatt a gyermekre esett, és ott is maradt a földön, miközben a gyermek elhunyt – közölte a rendőrség.

A boncolás során megállapításra került, hogy a csecsemő fulladásba halt bele. A csecsemőt a Vanderbilt Wilson Megyei Kórházban nyilvánították halottnak – közölte a rendőrség. Craddockot korábban kábítószer-birtoklás vádja miatt kezelték és őrizetbe is vették.

A rendőrség tájékoztatása szerint a csecsemő Craddock gondjaira volt bízva, amíg az anya dolgozott. Craddockot elsőfokon gyilkossággal, súlyos gyermekbántalmazással/elhanyagolással és kábítószerrel való visszaéléssel vádolják.